135 gram
bakemargarin
80 g
strøsukker
80 g brun
bakefarin
1 egg
½ ts
vaniljeessens
190 g
hvetemel
½ ts salt
¼ dels
kanel
½ ts
natron
100 g
tørkede tranebær
60 g hvit
sjokolade
- Forvarm ovn på 170 grader og bre to stekebrett med bakepapir.
- Vips begge typer sukker. Tilsett smeltet smør, egg og vaniljeessens. Bland godt.
- Sikt sammen mel, salt, kanel og natron og bland for hånd til en deig. Rør deretter inn tranebær og hvit sjokolade.
- Bryt biter av deigen (ca str med 1-2 spiseskjeer) rull til boller og legg på stekebrettet. Press sammen til en liten kjeks. Husk å ha litt mellomrom siden de utvider seg.
- Stek
dem i ca 15-20 minutter. La dem hvile på stekebrettet i 10 min før du har dem
over på en rist.
Håper det
smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar