mandag 26. august 2013

Tranebærcookies med hvit sjokolade

Kjempegode og enkel å lage!


135 gram bakemargarin
 
80 g strøsukker
 
80 g brun bakefarin
1 egg
½ ts vaniljeessens
190 g hvetemel
½ ts salt
¼ dels kanel
½ ts natron
100 g tørkede tranebær
60 g hvit sjokolade 

  1. Forvarm ovn på 170 grader og bre to stekebrett med bakepapir.
  2. Vips begge typer sukker. Tilsett smeltet smør, egg og vaniljeessens. Bland godt.
  3. Sikt sammen mel, salt, kanel og natron og bland for hånd til en deig.  Rør deretter inn tranebær og hvit sjokolade.
  4. Bryt biter av deigen (ca str med 1-2 spiseskjeer) rull til boller og legg på stekebrettet. Press sammen til en liten kjeks. Husk å ha litt mellomrom siden de utvider seg.
  5. Stek dem i ca 15-20 minutter. La dem hvile på stekebrettet i 10 min før du har dem over på en rist. 

Håper det smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar